2016-11-16: Fyra män anhållna för grovt häleri

VÄSTMANLAND
Efter ett omfattande utredningsarbete har polisen i dag gripit fyra män i Fagersta och Norberg. Samtliga är skäligen misstänkta för grovt häleri och brottsligheten har skett under en längre tid.

De gripna är hemmahörande i Fagersta och Norberg och är mellan 25 år och 31 år gamla. Polisen har genomfört husrannsakningar på ett flertal adresser i Fagersta och Norberg.

– Vi misstänker att det varit en omfattande brottslighet och att det handlar om gods för stora belopp. Detta ska ha skett under en längre tid, säger Tomas Henriksson, spaningsledare vid polisområde Västmanland.

Efter förhör kommer åklagaren att ta ställning till om männen ska anhållas eller om de ska friges.

– Gods som anträffats och har tagits i beslag vid husrannsakan är bland annat handverktyg och maskiner som misstänks vara stulna, fortsätter han.

Förundersökningsledare är kammaråklagare Fredrik Sandberg.

Efter förhör med de gripna männen är samtliga fyra anhållna, skäligen misstänkta för grovt häleri efter beslut av åklagare.

Inga ytterligare kommentarerar kan i nuläget lämnas i ärendet.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg