2017-07-03: Tre personer gripna för misshandel och utpressning i Skultuna

SKULTUNA

Polis och ambulans har larmats ut till två olika adresser i Skultuna vid 10.40-tiden på förmiddagen. De båda händelserna ska ha ett samband, enligt källor.

Återkommer med mer information i ärendet så snart vi vet något mer.

UPPDATERING kl. 13.16

Tre män, en 54-årig man, 27 respektive 25 år gamla är gripna för misshandel och utpressning. Dem är misstänkta för att ha misshandlat en 24-årig man med någon form av tillhygge. De tre männen är även misstänka för utpressning. Ingen av de gripna männen är hörda av polisen ännu.

Den misshandlade mannen larmade själv om händelsen efter att ha tagit sig till några anhöriga, och tack vare de uppgifter som den 24-åringen uppgav kunde de tre männen gripas i närområdet. Två av männen greps i en lägenhet och den tredje på öppen gata.

Den misshandlade 24-åringen fördes med ambulans till akuten i Västerås för vård. Polisen vill inte uppge vilken omfattning mannen har på sina skador, men uppger att skadorna ska inte vara livshotande.

Ärendet är överlämnat till krimjouren, och i nuläget har inte åklagare hunnit kontaktas som i sin tur beslutar om männen ska anhållas eller friges.

UPPDATERAT kl. 19.20

Efter inledande förhör med de tre misstänkta männen och åklagarkontakt, så beslöt sig åklagaren att männen skulle anhållas.

Brottsrubriceringen är grov misshandel och utpressning.

Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg