2017-07-05: Västerås Summer Meet intar stan i helgen

VÄSTERÅS

Det smäller på stort i Västerås till helgen när Västerås Summer Meet, en av Europas största bilträffar intar Västerås. Och 021media.se kommer finnas i vimlet med kameran. 021media.se kommer även lägga upp bilder via socialamedier (Facebook och Instagram) under hashtaggen #021media_VSM17. Ni hittar bilderna även här på hemsidan www.021media.se/summer-meet-2017

Det är första året som just detta arrangeras, och av den lokala bilentusiasten Klas Brink. Detta efter att Kjelle Power valt att flytta Power Big Meet till Lidköping.

Det är en stor kommendering av poliser både från Västmanland och från angränsande län, under helgen.

Träffen kommer att hållas på Johannisbergs flygfält i Västerås från torsdagen den 6/7 till lördagen den 8/7. Det kommer att bli bilbedömningar under fredagen och lördagen i flera olika klasser.

Bedömningarna kommer att delas in i följande klasser:
Rod
Custom
Street Machine
Pickup
Alla årsmodeller före 1950
50-tal
60-tal
70-tal och framåt

Vi kommer naturligtvis också att ha ett stort swapmeet med säljare som representerar bilintresset och kulturen kring detta.

På fredag kl. 17.00 går finbils cruisingen av stapeln med start från Johannisbergs flygfält, ett antal utvalda bilar cruisar längs Sjöhagsvägen och in genom centrum och Stora gatan och sedan ut tillbaka på Sjöhagsvägen. Där efter släpptes de andra bilarna ut på slingan som går Sjöhagsvägen, Kungsängsgatan, Björnövägen, Pilgatan, Östra Ringvägen, Södra ringvägen, Stora gatan, Köpingsvägen, Hammarbyrampen, Surahammarsvägen och Johannisbergsvägen och sen tillbaka ut på Sjöhagsvägen.

Under lördagen mellan kl. 11-16 arrangerar Customs Of Sweden Leed Parking vid Skultuna Mässingsbruk.

 

 

 

Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg