2022-04-26: Kvinna hittad död i bostad

VÄSTERÅS

Polisen larmades till en adress på Råby med anledning av att en kvinna hittades död i en bostad. Larmet inkom vid 01-tiden natten till tisdag.

När polisen kom till platsen fattades misstankar om att kvinnan hade blivit utsatt för brott. En förundersökning om mord alternativt dråp pågår.

Strax efter polisen kom till platsen greps en man. Efter inledande förhör är mannen så anhölls mannen av jouråklagare på sannolika skäl misstänkt för mord alternativt dråp. Mannen och kvinnan känner varandra sen tidigare.

Utredningsarbetet fortsätter under dagen, bland annat genomförs nya förhör och en teknisk undersökning i den aktuella bostaden.

Med anledning av det tidiga utredningsskedet och den informationsinhämtning och spårsäkring som pågår lämnas inga ytterligare uppgifter om ärendet.

Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg