2012-05-27 Brand på studentboende på Bjurhovda

Vid 22.50-tiden larmades stora räddningsstyrkor till ett studentboende på Benvägen 55 i Västerås efter en inringar larmat SOS Alarm om att denne kände röklukt från en lägenhet samt att trappuppgången var rökfyll. När räddningstjänsten kom till platsen var höghuset som studentboendet ligger i utrymt och vid kontroll så visade det sig att det var en brand i ett sopnedkast som räddningstjänsten kunde rulla ut ett sopkärl som det brann i och släcka branden.
Efter att ha vädrat ur trapphuset kunde räddningsstyrkorna dra sig tillbaka och de boende kunde återvända till sina respektive lägenhet. Inga personskador har rapporterats.


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg