2011-11-05 Massiv polisinsats i Västerås

Polisen i Västerås bevakar under kvällen en invigningsfest för en nyetablerad mc klubb i Västerås ute på industriområdet Hacksta i Västerås västra delar. Ett 40-tal poliser finns på plats vid två polis kontroller, en vid den östra infarten vid Rang Sells och en vid ICA Centrallager som kontrollerar samtliga bilar och personer som passerar. Det man först inriktar sig på är besökare till festen samt farliga föremål. Man utför även visitering av personer samt av bilarna för att försäkra sig om att inga farliga föremål finns och förs in till festen.

När 021media.se kom till platsen var festen i fullgång och lär så vara långt in på småtimmarna, festen har lockat en rad högt uppsatta personer från bl.a Norge, Finland samt England även andra sympatisörer till klubben.

Polisen kommer förmodligen finnas kvar så länge festen pågår.


Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg