2011-11-10 Polisen behöver allmänhetens hjälp

Detta skriver polisen i Västerås i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Med anledning av överfallet i motionsspåret i Pettersberg i Västerås den 17 oktober, behöver Polisen i Västmanland hjälp med eventuella iakttagelser i samband med överfallet.

Kort bakgrund och signalementsuppgifter

Vid 12-tiden måndagen den 17 oktober blev en kvinna överfallen av en man i motionsspåret i Pettersberg. Enligt kvinnan var gärningsmannen i 20- till 30 årsåldern, cirka 180 cm lång med normal kroppsbyggnad. Mannen ska ha varit klädd i en mörk bomberjacka, en vit toppluva med svart text samt mörka byxor.

Mannen hade enligt uppgift ett bälte med ett ”överdrivet stort” spänne i form av en dödskalle. Gärningsmannen bar ett hängörhänge i oxiderat silver. Örhänget har även rosa pärlor. Mannen har mörka ögon och tät skäggstubb. Enligt uppgift talade mannen svenska med brytning.

Polisen vill ha allmänhetens hjälp

Polismyndigheten i Västmanland vill nu komma i kontakt med allmänheten. Polisen är intresserad av alla slags iakttagelser i samband med överfallet måndagen den 17 oktober.

Har du någon information att lämna i ärendet, kontakta Polisen på 114 14.

Ditt tips kan vara avgörande

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg