121212 – Polisen fortsätter söka efter den försvunne Kent Löfling

Den stora sökinsatsen efter den man som försvann den 10 december fortsatte under gårdagskvällen och natten. Mannen har inte påträffats och Polisen fortsätter sökandet med oförminskad styrka.

Ett 50-tal personer – poliser, hundpatruller, helikopter och hemvärnet samt frivilliga, fortsätter att leta efter den försvunna 58-åringen.

Sökandet pågår vid området på Råby där han har sin bostad och i närområden såsom Vallby, Pettersberg, Erikslund och Skälby. Polisen letar också i områden väster om Erikslund, kring Köpingsvägen och riksväg 66 samt Hallstahammar och Dingtuna.

– Vi fortsätter också arbetet med att leta vid andra platser han brukar besöka, säger Patrik Söderhjelm, polisinsatschef vid Polismyndigheten i Västmanlands län.

Polisen är fortsatt intresserad av att allmänheten hör av sig med tips och iakttagelser.

Mannens signalement

Kent har en utvecklingsstörning, men brukar gå promenader omkring Råby, Västerås. Han gick ut på morgonen kl 8.30, den 10 december och har inte hörts av sedan dess.

Kent är 175 cm lång, 85 kg korthårig, mörkhårig, tunnhårig, lite flint. Ingen skäggväxt. Går med korta steg snabba steg och lite framåtlutat. Problem med tal och att uttrycka sig.

Vid försvinnandet var han klädd i en svart jacka, blå jeans och svarta skor. Han bar svarta stickade vantar, en svart eller blåstickad mössa och eventuellt öronlappar.

Har du sett Kent? Kontakta polisen på 114 14.

Mannen kan bära solglasögon.

Missing People finns med i sökandet efter Kent och anordnar en skallgång idag onsdag.

SAMLINGSPLATS: Netto Vetterslund, Stensgatan 2, Västerås
TIDPUNKT: 15.30-22.00

Nedan är en bild på den försvunna Kent Löfling.

Kent Löfling, försvunnen från sitt hem på Råby i Västerås sedan den 10 december. | Foto: Privat

Kent Löfling, 58 år försvunnen från sitt hem på Råby i Västerås sedan den 10 december. | Foto: Privat

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg