130115 – Ansträngt läge i trafiken i vårat område

Över ett 30-tal trafikolyckor har inträffat under dagen och läget är fortfarande ansträngt. Endast ett körfält i vardera riktning på E18 är öppet och trafiken kryper sakta framåt.

SMHI rapporterar att snöfallet kommer att fortsätta under kvällen och en bit in på natten. Om möjligt undvik att ta bilen. Måste du trots allt göra det är det mycket viktigt att hålla avståndet, sänk hastigheten och undvik omkörningar.

Var uppmärksam på att lämna plats åt räddningsfordon, speciellt om du står på en 2+1-väg.

Väghållaren, Räddningstjänsten och Polisen arbetar med full kraft för att underlätta för trafikanterna, men försök undvik att använda bil i största möjliga mån. Landstinget har satt in extra ambulanser med anledning av det rådande läget.

Är du redan ute på vägarna och har mer information till medtrafikanterna, ring Sveriges Radio P4:s trafikredaktion på telefonnummer 020-999 444.

Detta skriver Polisen på sin hemsida.

Bilderna är ifrån en olycka mellan Bäckby motet och Vallby motet på E18 i Västerås.

Har du bilder från dagens händelser? Maila dina bilder till oss på 021media.se på adressen tipsa@021media.se, så publiceras dina bilder här på hemsidan samt på vår Facebooksida.


Foto: Lotta Norman/LÄSARBILD

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg