130726 – Våldsam man bar kniv och hammare

Våldsam man bar kniv och hammare

Våldsam man bar kniv och hammare i en butik i Kvarteret Igor i centrala Västerås. Ordningsvakten på bilden har inget med händelsen att göra. Foto: 021media.se/ARKIVBILD

Polis kallades till Kvarteret Igor vid lunchtid efter att ordningsvakt gripit en 19-årig man som gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman. En av ordningsvakterna såg mannen inne i en butik, provade en tröja. Han såg också att mannen hade en kniv i byxlinningen. Han hade även en hammare i ena byxfickan. Ordningsvakten kallade på förstärkning av flera vakter och tillsammans konfronterade de mannen. Mannen gick då till angrepp mot ordningsvakterna. En av dem blev biten och den andra blev sparkad. Tillsammans kunde de gripa mannen och belägga honom med handfängsel.

Polis tog över gripandet och mannen transporterades till polishuset. Han är numera misstänkt för våld mot tjänsteman och brott mot knivlagen.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg