2016-05-09: Berusad kvinna körde bil in i ett träd

Foto: 021media.se/ARKIVBILD

VÄSTERÅS

Polis kallades till Tråddragargatan efter flera samtal om en kvinna som kört in en bil rakt in i ett träd. Kvinnan uppträdde väldigt påverkat och kvinnan hade själv ringt SOS och skrikit att hon var ” på fyllan ”. En man anslöt till platsen innan polis anlände och lyckades hålla den mycket argsinta kvinnan nere på marken.

När polis anlände tog de över kvinnan och hon kördes till lasarettet för blodprovstagning eftersom misstanke om rattfylleri fanns. Bilen kvinnan kört bärgades ifrån platsen. I bilen satt två hundar och de togs med till polishuset. De verkade inte ha tagit skada av kollisionen.

Den 48-åriga kvinnan är numera misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri. Hon omhändertogs för fylleri och får nu sova ruset av sig i en cell innan förhör i samband med frigivandet. Kvinnans körkort omhändertogs av polis med tanke på omständigheter i samband med körningen.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Webredaktör - Elias Sandberg