2016-08-05: Bil fattade eld under färd

SKULTUNA

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades vid 18-tiden till LV671 i höjd med Julpa med anledning av att en bil börjat brinna i motorutrymmet under färden. Föraren upplevde att han inte kunde få stopp på bilen och valde då att hoppa ur bilen i farten. Bilen skall ha fortsatt tvärs över vägen utan förare och där mött en cyklist. Cyklisten fick slänga sig av cykeln för att inte kollidera med bilen. Bilen fortsatte sedan ut i en kohage ca 250meter innan det blev stopp.

Bilföraren, en man i 30års åldern, fick åka med ambulans då han behövde se över skador som han ådragit sig i samband med att han kastat sig ut ur bilen. Mannen bedömd som lindrigt skadad. Cyklisten behövde ej uppsöka någon vård utan blev enbart chockad av händelsen. En anmälan kommer att upprättas för att utreda olyckan.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg