2016-08-07: Sju personer till sjukhus efter olycka på E18

VÄSTERÅS

Sammanlagt sju personer är förda till sjukhus efter en kraftig kollision mellan två personbilar. Olyckan inträffade på E 18, strax öster om Västerås i närheten av Hällamotet. En personbil som påbörjat en omkörning, blev påkörd bakifrån av en annan bil, som enligt vittnen höll en mycket hög hastighet.

I den påkörda bilen färdades två vuxna, samt två barn, 6 och 8 år gamla. Samtliga klagar över nacksmärtor efter kollisionen. I den påkörande bilen färdades tre yngre män, 17, 20 och 22 år gamla.

Samtliga är förda till sjukhus, där 17-åringen är allvarligast skadad och har ansiktsskador. Kollisionen blev så kraftig att motorn kastades ur den påkörande bilen.

Det blev totalstopp i trafiken under arbetet med olyckan och långa köer uppstod. Trafiken kunde släppas på och flöt normalt vid 01:15-tiden.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg