2016-08-19: Anhållna i Arbogaärendet frisläppta

ARBOGA/VÄSTERÅS

Den 41-åriga kvinna och 18-årige man som suttit anhållna skäligen misstänkta för mord och mordförsök på två personer i Arboga den 3 augusti blev frisläppta vid lunchtid på fredagen.

– De båda har varit skäligen misstänkta, vilket är den lägre misstankegraden. Det finns inte tillräckliga skäl att begära dem häktade, därför har de frigivits, men de är fortfarande intressanta i utredningen, säger kammaråklagare Johan Fahlander som leder utredningen.

En omfattande brottsplatsundersökning har pågått i flera dagar. Boende runtomkring fastigheten i Arboga, anhöriga och andra har förhörts och flera husrannsakningar har skett på platser i anknytning till de misstänkta.

– Vi har jobbat intensivt med att kontrollera uppgifter. Utredningsarbetet fortsätter nu, vi  går nu in i ett analysskede av fynd som gjorts på brottsplatsen och på andra platser, säger Johan Fahlander.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg