2016-11-19: Medan du sov, brott mot knivlagen och misshandel

VÄSTERÅS

01.15 Brott mot knivlagen

En polispatrull stoppade en bilist i närheten av Vasagatan utanför Norra Ringvägen under natten. Föraren, en 32-årig man, hade kört illa och på så sätt fångat polisernas uppmärksamhet. När de pratade med föraren såg de att mattan på förarsidans golv var väldigt knölig och polisen uppmanade mannen till att rätta till den. I samband med det upptäckte man att det låg två yxor under mattan. Mannen blev således misstänkt för brott.

En anmälan om brott mot knivlagen upprättades och yxorna togs i beslag.

 

02.37 Misshandel och ringa narkotikabrott

Ett bråk mellan flera parter uppstod på Sigmatorget i centrala Västerås. Det hela resulterade i att tre personer omhändertogs för fylleri enligt LOB. En av de omhändertagna, en 19-årig man, visade sig ha en mindre mängd marijuana i en ficka på sina kläder. En anmälan om misshandel upprättades, med okänd gärningsman. Den som blev misshandlad ådrog sig inga större skador.

En anmälan om ringa narkotikabrott innehav upprättades, så även ett beslag av narkotika.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg