2017-04-03: Polisinsats efter rymling i Skultuna

SKULTUNA

En målsägare ringde till polisen och berättade att en okänd man stod inne i deras hus på Vallonvägen. Mannen hade krossat ett fönster till villan med en sten. När mannen blev iakttagen av målsägaren så sprang han iväg.

Polisen skickade patruller till adressen vid 08.10-tiden för att söka efter den okände mannen som man hade fått en signalement på.

Polisen söker även efter en man som avvek från rättspsykiatrin i Sala på söndagseftermiddagen. Den mannen har anknytning till Skultuna och därför är polisen extra vaksam på att han kan dyka upp i aktuellt område. Mannen är dömd för det sk. ”Kokpunkts mordet”. Det är andra gången mannen rymmer från en permission, senast var 2014.

Det går inte med säkerhet att säga att den var den efterlyste mannen som försökte göra inbrott i villan på Vallonvägen.

Om allmänheten kommer i kontakt med en man i 45-års åldern som är förvirrad och uppträder annorlunda i Skultuna området kan man kontakta polisen på telefon 112 om det är akut annars lämnar man sina upplysningar på telefon 114 14.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg