2022-04-22: Brottsmisstankar efter att kvinna hittades i gruvhål

VÄSTMANLAND

På fredagen hittades en kvinna i ett gammalt gruvhål i skogarna utanför Norberg. Det var en förbipasserande som hörde någon ropa efter hjälp. Kvinnan befanns på 25 meters djup ner i ett gammalt gruvhål. Efter ett större räddningsarbete med bl.a helikopter som firade upp kvinnan ur gruvhålet, fördes kvinnan till sjukhus för vård, vad det rör sig om för skador är oklart. Hur länge kvinnan ska ha befunnit sig nere i hålet är okänt.

När polisen fick kännedom i ärendet fattades misstankar om att kvinnan hade blivit utsatt för brott, det har framkommit att kvinnan eventuellt ska ha knuffats ner i gruvhålet. En förundersökning har därför inletts. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Med anledning av utredningsskedet som pågår lämnas inga ytterligare uppgifter från polisen om ärendet.

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg