120924 – Polisen söker vittnesuppgifter

Det var på den här platsen intill den blåa silonen den 44-åriga mannen hittades avliden av en privatperson. | Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

Det var på den här platsen intill den blåa silonen den 44-åriga mannen hittades avliden av en privatperson. | Foto: Andréas Sandberg – 021media.se

Polisen vill komma i kontakt med personer som under fredagen och lördagen passerade den plats vid gamla Ångkraftverket där en 44-årig man på söndagsmorgonen påträffades avliden.

Det var i går klockan 07.15 som en privatperson påträffade en 44-årig man avliden i området vid Gamla Ångkraftverket. Mannen är hemmahörande i Västmanland och är inte känd av Polisen sedan tidigare.

Polisen är nu intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i området och vid platsen där mannen påträffades avliden, se kartor nedan, hör av sig till Polisen.

– Det är viktigt att allmänheten hör av sig, vi är särskilt intresserad av iakttagelser där kroppen hittades. Vi uppmanar alla som har passerat den platsen att kontakta Polisen, även om man inte har sett något, säger Johanna von Wowern, pressekreterare vid Polismyndigheten i Västmanland.

Dödsorsaken är ännu inte fastställ och i nuläget arbetar polisen utifrån att ett brott har begåtts.

– Det är för att vi ska kunna genomföra vissa utredningsåtgärder såsom teknisk undersökning och avspärrning av platsen, säger Johanna von Wowern.

I dag fortsätter Polisens omfattande och intensiva utredningsarbete.

Ring Polisen på telefonnummer 114 14.

Detta skriver Polisen på hemsidan.

Ditt tips kan vara avgörande

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg