2016-08-02: Radhusbranden i Skultuna

SKULTUNA

Polisen har gjorde en tekniskundersökning av brandplatsen på Gäddströmsvägen i Skultuna efter lunchtid i måndags. Teknikerna kunde inte hitta hur branden startat, det man vet är att branden startade på någon av de två altanerna. Om man gjort några fynd på platsen är man förtegen om. Branden misstänks fortfarande vara anlagd och utreds som en mordbrand. Två av fyra lägenheter är totalförstörda, en tredje är rök och vattenskadad och den fjärde tycks klarat sig med enbart av röklukt.

Det var på söndagsmorgonen kl. 05.42 som räddningsstyrkor larmades till Gäddströmsvägen i Skultuna till en fullt utvecklad brand i ett radhus. Inga personskador rapporterades men dock fick en katt sätta livet till i lågorna.

En av de boende försökte själv släcka branden med ett par pulversläckare i första skeendet när den upptäcktes men det var förgäves.

Press_logo

tipsa_oss_nyHar ni vart på plats vid en händelse, har ni bild. Dela gärna med dig av händelsen med oss på 021media.se. Tips kan lämnas med SMS/MMS till 070-2676569 eller via mail till tipsa@021media.se Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Ni kan även skick ert tips direkt från hemsidan och bifoga en ev. bild här.

Vänliga hälsningar Fotograf - Andréas Sandberg